דלקות חניכיים חוזרות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/02/2011 | 02:50 | מאת: אפרת

שלום בשנה האחרונה התחלתי לסבול מכאבים בחניכיים ודימום בעת הציחצוח זה משהו שהתחיל לא מזמן (אולי לפני שנה) וזה לא תמידי כלומר זה קורה פעם בחודש וחצי או חודשיים לתקופה של בערך שבועיים שיש לי כאבי חניכיים קשים ודימום בעת צחצוח לפעמים זה מושך לי לשיניים וזה יכול להיות גרוע עד כדי כך שאני אתעורר בבוקר עם כאב כל כך חזר בפה שאני בקושי יכולה לפתוח אותו... אני מצחצחת 2 ביום לפעמים אפילו 3 אני משתמשת בחוט דנטלי אני אצל השיננית פעם או פעמיים בשנה ואני לא מעשנת. כשזה קורה אני שוטפת את הפה עם מים ומלח (מגעיל וכואב אבל מקל טיפה על הכאב אחר כך) מה אני יכולה לעשות בשביל להפסיק את זה או כשזה קורה מה ניתן לעשות על מנת להקל על הכאב??

05/02/2011 | 13:18 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אפרת שלום עשי עם עצמך חסד ופני להתייעצות אצל פריודונט -מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים