אפטה בפה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

30/01/2011 | 11:32 | מאת: טלי

שלום, אני בת 27 וסובלת מאפטות בפה מאז ומתמיד בעיקר בתקופות לחוצות. לפני כשבועיים התחיל לי פצע שהרגיש בהתחלה כאפטה רגילה אבל בימים האחרונים שמתי לב שכל העור שמסביבו אדום מאוד ומוגלתי וכן שהוא לא עובר בניגוד לאפטה רגילה שעוברת לי אחרי שבוע בערך. האם עליי להיות מודאגת או שזה נשמע כמו עוד סוג של אפטה טיפוסית ? תודה !

05/02/2011 | 13:31 | מאת: ד"ר אלון סבאון

טלי שלום אינני יכול לענות ולאבחן בלי לראות את המקום. ממליץ שתבדקי אצל מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים