כאב בשן

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

02/01/2011 | 20:07 | מאת: שיר

ד"ר שלום יש לי כאבים בשן טוחנת תחתונה כבר כמה חודשים השן עברה טיפול שורש לפני 4 שנים ויש עליה כתר הכאב בעיקר בלילה או בזמן לחיצה על השן ישנה אדמימות קלה בחניכיים הייתי לפני חודשים אצל רופא שיניים שצילם ואמר שטיפול השורש תקין מה זה יכול להיות? האם ייתכן שישנה סתם רגישות בלחץ על השן? תודה רבה

07/01/2011 | 15:31 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שיר שלום הכאב שאת מתארת נשמע ממקור טיפול שורש לקוי. יתכן כי גם יש סדק בשן. עלייך לפנות לבדיקה אצל מומחה לטיפולי שורש או למומחה למחלות חניכיים והם יאתרו את הסיבה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים