קרן היסוד 26/20

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/12/2010 | 10:37 | מאת: אלה

לפני שנתיים עשיתי טיפול שורש וכתרים חוזר על שינים מצד שמאל למעלה. בתקופה של חצי שנה אחרונה ישנה דלקתיות בחניכים בשן האחרונה אצלי (נדמה לי 37 ), אנטיביוטיקה ודקפינול פותרים את הבעייה,הצעת הרופא לעקור את השן ולהכניס שתל, יש לציין שזו שן אחרונה והיא חלק מגשר, אני ספקתי לגבי הרעיון, מה דעתך?

25/12/2010 | 11:33 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אלה שלום קשה לי לענות על שאלתך מבלי לבדוק אותך ולראות צילום. כמובן שאם השן אבודה, אז העקירה מתבקשת. דלקת חניכיים בשן או בפה לא אומר בהכרח עקירת השן

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים