חנכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/12/2010 | 19:39 | מאת: עאידה

שלום דוקטור סבאון אלון אני מעוניינת לעשות ניתוח לחניכיים ללאסת העליונה הייתי מעוניינת לקבל מידע אודות מאפייני ניתוח זה סיכון+עליות וכו...

13/12/2010 | 19:03 | מאת: ד"ר אלון סבאון

עאידה שלום ראשית צריך לדעת אם את בכלל צריכה ניתוח? האם עברת בדיקה אצל מומחה למחלות חניכיים?. צריך לדעת איזה סוג ניתוח עלייך לעבור אם בכלל. הסיכונים בניתוח חניכיים קטנים עד אפסיים כאשר הוא מבוצע נכון. אני מציע לך לפנות לאתר של האיגוד הישראלי לפריודונטיה ולבחור פריודונט- מומחה למחלות חניכיים שיטפל בך.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים