כאבים באזור מסויים בחניכיים וריח רע

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/11/2010 | 10:18 | מאת: אבי

שלום, כבר מזה זמן אני סובל מכאבים בחניכיים סביב שן מסויימת. באופן רגיל אין לי שום בעיה, רק כאשר אני משתמש בחוט דנטלי מסביב לשן מסויימת, אני מרגיש את הכאבים. שאר האזורים אינם בעייתיים כלל. לאחרונה החל לי גם ריח רע מהפה. כשהייתי אצל רופא שיניים הוא אמר שאין בעיה בשיניים בכלל (לאחר שגם עשה צילום רנטגן). מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? האם אני צריך לפנות לרופא מומחה למחלות חניכיים? מישהו יכול להמליץ על רופא כזה? תודה

12/11/2010 | 13:10 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אבי שלום יכול להיות מצב בו אתה פוצע את החניכיים בזמן החדרת החוט ובהחלט יכול להיגרם מכך כאב. האם מישהו מקצועי(רופא שיניים,שיננית) ראו איך אתה משתמש בחוט. ריח רע מהפה נגרם בד"כ מחוסר ניקוי בין השיניים(חוט דנטלי , קיסמים) או חוסר ניקוי של גב הלשון. תוכל למצוא את שמות המומחים במחלות חניכיים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים