שיניים מתנדנדות וחוסר בעצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/08/2010 | 04:40 | מאת: קרן

מזה כמה שנים שהשיניים שלי מתנדנדות. במעקב פריודנטי אמרו לי שהכל בסדר ושלחו אותי להקצאות. עכשיו הפריודונטית אומרת שחסר לי עצם בשיניים הקידמיות ובקרוב הן לא יהיו.וניתוח חניכיים רק ידחה את הקץ אך לא את הבעיה. שאלתי: האם ניתן להשתיל עצם במקום ולפתור את הבעיה? אני מאד מודאגת.אני בת 33. תודה מראש

11/08/2010 | 16:40 | מאת: ד"ר אלון סבאון

קרן שלום אני מבין את דאגתך.אין לי אפשרות לתת עצה לטיפול מבלי שבדקתי אותך וריאתי צילומים. אם יש לך ספקות גשי לקבל חוות דעת נוספת אצל פריודונט נוסף

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים