שטיפות פה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/07/2010 | 15:04 | מאת: אתי

שלום לך ד"ר קיבלתי פעם עצה לצחצח שיניים עם מי חמצן 3 אחוז כיוון שזה הורג את החיידקים. רציתי את את התייחסותך למי חמצן 3 אחוז. ידוע לי שאנשים משתמשים בזה, האם שימוש קבוע יכול לגרום לסרטן בעתיד או לבעיות אחרות?והאם זה עדיף על המשחות הקיימות בשוק? תוד ה אתי

03/08/2010 | 13:39 | מאת: הילה-שינית

שלום. ממי קיבלת עצה זו? את סובלת ממחלת חניכיים?אין שום סיבה להשתמש כך סתם במי חמצן 3% ללא הוראה של רופא השיניים או שיננית (בדר"כ משתמשים במחלת חניכיים חריפה וגם לא תמיד.)משחות השיניים הנמכרות בהחלט טובות ומומלצות לשימוש יומיומי.כמובן שאם את סובלת ממחלת חניכיים יומלצו לך המשחות והחומרים המתאימים לך!

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים