30% אחיזה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/06/2010 | 14:38 | מאת: אולגה

שלום, לאמא שלי מתוך ארבעת השיניים המרכזיות התחתונות אחת (31) לעקירה. ביתר שלושת השיניים יש 30% אחיזה. הרופא שלה אומר שצריך לעקור אותם ולשים בינתיים תותבת ואולי בהמשך לעשות שתלים. שאלתי היא האם יש אפשרות להציל את השיניים האלה באמצעות טיפול פריודונטלי? האם תותבת תשמש אותה יותר טוב מהשיניים האלה?

20/06/2010 | 22:23 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אולגה שלום 30% תמיכה לשן לא אומר בהכרח שהשן לעקירה. אני ממליץ לך לפנות לפריודונט-מומחה למחלות חניכיים לפני שעוקרים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים