אפשר תגובה לשאלה שלי.

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

01/06/2010 | 06:43 | מאת: המוטרדת

01/06/2010 | 06:46 | מאת: המוטרדת

יש ל ריע רע מהפה החניכים נפוחות ושקועות - מסביב לשתל שעשיתי יש שחור רוצה לדעת שלמרות שאני מצחחת שיניים, עדיין יש ריח רע מהפה - מה הפתרון - זה החניכיים? כבר פעם שנייה מנסה לקבל תשובה ואין עזרה. אם לא פה בבקשה תנו כיוון מי לשאול.

25/06/2010 | 18:30 | מאת: רונית השיננית

ראשית את חייבת לראות רופא שיניים ורצוי מי שביצע את השתל. במידה ויחליט לשלוח אותך לשיננית את תפני לשיננית.

09/07/2010 | 12:25 | מאת: הילה - שיננית

מקרה כזה מחייב תחילה בדיקה קלינית ורנטגנית אצל רופא השיניים המשקם או לחילופין בדיקה אצל המשתיל, לוודא שאין בעיה בשתל! וכמובן המשך טיפול אצל השיננית לריפוי דלקת החניכיים ומניעתה בהמשך.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים