נסיגת חניכיים!

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

14/05/2010 | 00:42 | מאת: אנה

נדמה לי שיש לי נסיגת חנכיים, בזמן האחרון התחיל לכואב לי קצת בזמן הציחצוח וגם יש לי רגישות לדברים קרים וחמים בפה. קראתי על זה וזה נשמע כמו נסיגה, ממה נסיגה נגרמת? ציחצח חזק מידי, עישון? ואיך אפשר לעצור את זה או לטפל בזה?

15/05/2010 | 17:40 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אנה שלום נסיגת חניכיים(לא מחלת חניכיים) יכולה להיגרם ממספר גורמים ביניהם צחצוח אגרסיבי ושימוש במברשות קשות. ניתן לטפל בנסיגות. אני מציע לך לפנות לפריודונט מומחה למחלות חניכיים.שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים