נסיגה של העצם התומכת את השיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/05/2010 | 14:18 | מאת: לילי

בני בן 13 ילד עם צרכים מיוחדים שבר שן קדמית לפני כשנה עבר טיפולי שורש ועוד נוצרה ציסטה שכרגע בתהליך נסיגה ניאמר לי כי ב 2 השיניים הקדמיות שנפגעו יש נסיגת עצם שאלתי מה בדיוק הטיפול והאם יש רופא או מרפאה המתמחה בטיפולי חניכיים לילדים עם צרכים מיוחדים בברכה

15/05/2010 | 17:50 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לילי שלום עפ"י התיאור של מה שקרה לבנך נראה שהגורם לציסטה היא בעיה בשורש ולכן עלייך לפנות למומחה לטיפולי שורש לבירור.ידוע לי שקיימת מרפאה לטיפול בילדים עם צרכים מיוחדים ברעננה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים