גשר כשיש בעית חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/04/2010 | 01:37 | מאת: שלומי

שלום. אני בן 17. החלטתי לעשות גשר. הבעיה היא שרק ארבעת השיניים הקידמיות שלי מפריעות לי הן עקומות.. והייתי רוצה לדעת אם אני יכול ואפשרי לעשות גשר רק בארבעת השיניים הקידמיות.?? בנוסף, עלי לציין שאני סובל ממחלת חניכיים קשה שגורמת לאיבוד עצם... עד כמה זה יכול להשפיע עלי הגשר האם זה יכול לגרום לשיניים לזוז עוד יותר..??? כי הן די זזות בגלל המחלה השיניים הקידמיות... אשמח אם תענו לי...

12/04/2010 | 15:15 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שלומי שלום מהסוף להתחלה. ראשית לא מבצעים יישור שיניים כאשר יש מחלת חניכיים. קודם מטפלים במחלת החניכיים .לכן אני מציע לך לעבור בדיקה אצל פריודונט -מומחה למחלות חניכיים וזה לאחר בדיקה וטיפול שלו לפי צורך, יפנה אותך להתייעצות אצל האורתודנט-מומחה ליישור שיניים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים