טיפול Emdogain

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/03/2010 | 09:01 | מאת: שמעון

שלום, אני מבקש לברר אם החומר הנ"ל Emdogain עוזר לטיפול בנסיגת חנייכים עזור להצמחת שושים של שיניים וחיזוקם. כמו כן אני רוצה לדעת אם יש יעילות ןהאם נעשו מחקרים מדעים בנושא זה בצורה מקובלת (למשל קבותת בקורת וקבוצת בדיקה). אודה על כל מידע. בברכה שמעון

27/03/2010 | 22:58 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שמעון שלום החומר שציינת יעל מאוד בטיפול. צריך להשתמש בו בצורה מושכלת הוא לא מתאים לכל מקרה אך במידה והוא כן מתאים הרי שיעילותו גבוהה. יש על החומר מספר רב מאוד של מחקרים שבוצעו כולל מחקרים השוואתיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים