paiper point

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/02/2010 | 19:28 | מאת: שלי

אכן ראה אותי מומחה לחניכיים, קבע שיש לי כיסים וצריך לנתח. עברתי את הנתוח (פתוח) ואחריי זמן לא רב חזרה ההפרשה. שאלתי היא האם מוכר לך לקיחת דגימה של התפליט ב-PAIPER POINT ומה זה אומר? שוב תודה

13/02/2010 | 18:51 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שלי שלום מפתיע אותי חזרה על תפליט לאחר ניתוח פתוח. אפשרות ראשונה היא שהמקום לא נוקה בצורה יעילה ואפשרות שנייה הנה מקור התפליט לא חניכיים אלא אחר כמו טיפול שורש לקוי סדק בשן ניתן לבצע דגימה כאשר המטרה העיקרית היא לדעת מהם החיידקים ואיזה אנטיביוטיקה לתת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים