האם השו יציבה....משהו שמטריד אותי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/09/2008 | 09:33 | מאת: דני

בוקר טוב כאשר אני מכניס את הציפורן באצבע בין שני השיניים האמצעיות למטה הרווח טיפה גדל. השיניים מחוברות צמוד בחלק העליון שלהן ונוצר טיפה רווח כשאני מפריד עם הציפורן. כשאני מוציא זה חוזר לקדמותו. כמו אלסטיות. האם זה אומר שהשיניים מתנדנדות או שיש מצב לאיזה אלסטיות קטנה. ברצוני לציין שגילי 45 ושיש לי נסיגת חניכיים בכל הפה.

18/09/2008 | 22:01 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דני שלום ניידות שיניים ופתיחת מרווח בין שיניים הם חלק מהסימני הקליניים של מחלת חניכיים. לדעתי רצוי שתעבור בדיקת חניכיים אצל פריודונט

03/10/2008 | 18:12 | מאת: לשיקום פה -האים השן יציבה

שלום לך בקשר לשאלתך קודם תעשה סיטי חניכים וסיטי ראש ואחרכך תבדק את לפי הצילומים את השנים וביגלל מה הם זזות כי דומני שאתה צריך להוסיף להם חיזוק לולישתות הרבה קפה ולא לאכול מתוק ומשמין ולאכול הרבה פרות וירקות ואז שהשינם והחניכים יתחזקו עליד ימימישחת שינים אלמקס שישבה ריכוז של אקונומיקה ולצחצח 4-5 פעמים ביום ולעשות ספורט והרבה כדי להגביר את חילוף החומרים בגוף להתראות אלי אני נימצא במיל

03/10/2008 | 18:12 | מאת: לשיקום פה -האים השן יציבה

שלום לך בקשר לשאלתך קודם תעשה סיטי חניכים וסיטי ראש ואחרכך תבדק את לפי הצילומים את השנים וביגלל מה הם זזות כי דומני שאתה צריך להוסיף להם חיזוק לולישתות הרבה קפה ולא לאכול מתוק ומשמין ולאכול הרבה פרות וירקות ואז שהשינם והחניכים יתחזקו עליד ימימישחת שינים אלמקס שישבה ריכוז של אקונומיקה ולצחצח 4-5 פעמים ביום ולעשות ספורט והרבה כדי להגביר את חילוף החומרים בגוף להתראות אלי אני נימצא במיל

04/10/2008 | 20:26 | מאת: לשיקום פה -האים השן יציבה

שלום לך בקשר לשאלתך קודם תעשה סיטי חניכים וסיטי ראש ואחרכך תבדק את לפי הצילומים את השנים וביגלל מה הם זזות כי דומני שאתה צריך להוסיף להם חיזוק לולישתות הרבה קפה ולא לאכול מתוק ומשמין ולאכול הרבה פרות וירקות ואז שהשינם והחניכים יתחזקו עליד ימימישחת שינים אלמקס שישבה ריכוז של אקונומיקה ולצחצח 4-5 פעמים ביום ולעשות ספורט והרבה כדי להגביר את חילוף החומרים בגוף להתראות אלי אני נימצא במיל

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים