דימום בזמן צחצוח כחודש לאחר הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/06/2022 | 22:42 | מאת: לילי

שלום בת 66. לפני כחודש עברתי הקצעת שורשים (טיפול ראשון בסוף חודש מאי וטיפול שני באמצע חודש יוני).בסוף הטיפול רופא השיניים המליץ לי לצחצח עם מברשת שיניים חשמלית ומאז כאשר אני מצחצחת יש לי דימום רב מהחניכיים. האם זה תקין?? האם לגשת לרופא שטיפל בי??

דימום מעיד על כך שקיימת דלקת, הדלקת נגרמת מחיידקים ולכן סביר להניח שטכניקת הצחצוח אינה יעילה לכן רצוי לגשת חזרה לרופא השיניים ולקבל הדרכה בצחצוח שיניים. מברשת שיניים חשמלית מאד יעילה אבל עדיין חובה לנקות גם בין השיניים באמצעות קיסמי שיניים או מברשות בין שיניות או חוט דנטלי.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים