דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

12/06/2022 | 13:42 | מאת: שני

שלום, כבר 12 שנים שיש לי דלקת חניכיים בין שן 46 ל 47. אף רופא לא אמר לי שנקודות המגע שלי לא טובות ושיש דחיסת מזון. עשיתי צילון סטטוס והלכתי למומחית חניכיים שאמרה שצריך לעשות סתימה לנקודות מגע חדשות. אין כיסים אז אי אפשר לעשות הקצעת שורשים. עשיתי ניקוי אבן וסתימה והכאבים נשארו זהים. במהלך השנים נוסה קורסידול וסטרואידים. מתי ניתן לעשות? האם יש דרך נוספת להפטר מהדלקת הזאת? תודה רבה

צריךצלבדוק בדיקה קלינית ורנטגנית - בדרך כלל אם יש אבחנה נכונה מוצאים את דרך הטיפול. ממליצה לקבוע בדיקה במרפאת מומחה/ית לחניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים