משחה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/05/2022 | 16:48 | מאת: משחה

שלום רב דוקטור, מקריאה שלי הבנתי כי משחת שיניים "מרידול" מכילה את שני חומרים הבאים - סטאנוס פלואוריד + אמין פלואוריד. כמו כן, הבנתי כי שני חומרים אלה מסייעת לשיניים ובמיוחד מטפלות בחניכיים, בעששת וברגישות שיניים. שאלותיי: 1. האם הדבר הנ"ל אודות מרידול הינו נכון? 2. מה דעתך על משחת שיניים זו? 3. האם תוספת של מי פה לאחר צחצוח עם משחה זו עשויה לתרום יותר? תודה.

אכן אלה הרכיבים של משחת השיניים ישנה חשיבות לטכניקת הצחצוח, הרבה פחות לסוג נפהמשחה והשטיפה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים