אין קורולציה ביו צילום לרמת כאב

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

22/04/2022 | 17:31 | מאת: יעל

שלום, כבר 12 שנים יש לי דלקת חניכיים כרונית בין שן 46 ל 45 בצד השמאלי. בחצי שנה האחרונה הכאב ממש החמיר והוא כל זמן. אני כמובן עושה הרבה ניקויי אבן ומורחת קורסידול. עשיתי צילום סטטוס מקבילית ומומחית החניכיים אמרה שזה מוזר כי מצב החניכיים לא נראה חמור כזה שיגרום לכאב כזה חזק. מה זה יכול לומר אם אין קורולציה בין הצילום לרמת ותדירות הכאב? ואם אעשה הקצעת שורשים והיא לא תעזור תמיד יש אופציה של ניתוח חניכיים שאולי יעבוד יותר או שלא הכל מצב אפשר לעשות ניתוח חניכיים? תודה רבה

קשה לתת ייעוץ כל כך תיאורטי בלי בדיקה וצילום. אולי כדאי לגשת שוב לייעוץ פריודונט/ית

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים