שאלה ..................

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/04/2022 | 18:36 | מאת: דנה

שן 15 יש עליה טיפול שורש וכתר , התגלתה עששת מתחת לכתר , הרופא אומר שלא כדאי לעשות כלום ושום דבר , כי לא נשאר הרבה חומר שן ואם ננקה את העששת לא ישאר כלום ושום דבר מהשן ולכן עדיף להשאיר את המצב ככה, והשאלה שלי היא הרי העששת תגרום לי לאובדן השן , ולכן האם במצב של מעט חומר שן אולי אפשר לעשות הארכת כותרת ?

הארכת כותרת מתבצעת לאחר הסרת הכתר , סילוק העששת לקראת כתר חדש - אם הרופא חושב שאין טעם בשיקום השן מחדש אז אין טעם בביצוע הארכת כותרת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים