האם אפשר להחלים ממצב כזה?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/04/2022 | 15:28 | מאת: שני

שלום ד"ר, כבר 13 שנים שיש לי דלקת חניכיים בין 2 שיניים בלסת התחתונה. לפני 13 שנים הייתי אצל כמה רופאי שיניים ולא ידעתי שחשוב ללכת למומחה חניכיים. הם לא אמרו לי ללכת. שלחו אותי לצילום מיוחד שאז היה רק ברחובות ונתנו אנטיביוטיקה, קורסידול ופרדניזון לאחר ניקוי אבן. שום דבר לא עזר ומכל שלושת הרופאים הבנתי שכבר אין לי טעם לחזור שוב כי אין כבר מה לעשות. המקום כואב לי כבר 13 שנים עם תקופות אחרי ניקוי אבן שהכאב פוחת לכמה שבועות(אני מקפידה על מברשת חשמלית וניקוי בקיסמים וניקוי אבן כל 4 חודשים). בחודש האחרון הכאב מאוד החמיר למרות שאני שבוע לפני סיימתי ניקוי אבן. התור הכי קרוב למומחית מחלות חניכיים הוא עוד חודש. האם במצב כרוני כמו שלי זה נכון שהסיכוי להחלמה ושהכאב יעבור לגמרי הוא כבר דיי נמוך? והאם ניתן למרוח קורסידול גל קבוע גם כמה חודשים רצוף? תודה רבה

יש לא מעט פריודונטים/פריודונטיות - אין סיבה לחכות חודש לתור. קשה לחוות דעה לגבי המצב שתיארת ללא בדיקה וצילום רנטגן. ממליצה לנסות מרפאות נוספות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים