הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

27/03/2022 | 22:46 | מאת: מורן

שלום, יש לי נטייה גנטית לדלקות חניכיים. האם אפשר לעשות הקצעת שורשים בכל השיניים בפה בכמה מפגשים או שעושים את זה רק בשיניים שיש בהן כיסים? ואם אומרים שעושים רבע פה ויש רק שן אחת בעייתית אז עושים בפועל רק אותה? תודה

מחלת חניכיים יכולה לערב חלק מהשיניים או את כולן בחומרה משתנה או אחידה. הפריודונט מסיר אבנית ומשקעי רובד חיידקים מכל השיניים - ההתייחסות היא כוללת לכל האיזורים הפגועים והטיפול משתנה בהתאם לחומרת הפגיעה ואופי המחלה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים