דלקת חניכיים בין השיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/03/2022 | 17:45 | מאת: שירי

שלום, כבר 12 שנים שיש לי דלקת כרונית בין שן 46 לשן משמאלה בחניכיים. נוסתה אנטיביוטיקה, קורסידול. פרדניזון וניקוי אבן 3 פעמים בשנה. אחרי ניקוי אבן יש קצת הקלה אך הכאב חוזר דיי מהר. רופא חניכיים אמר שנקודות המגע טובות ואין דחיסת מזון ושהוא לא חושב שצריך הקצעת שורשים. הכאב החמיר לי לאחרונה למרות שעשיתי ניקוי אבן. מהם הטיפולים האפשריים הנוספים שניתן לעשות במקרה כזה? והאם ניתן לעשות שם ניתוח חניכיים ולהסיר את האזור הדלקתי? תודה רבה

יש הרבה אפשרויות - בלי צילום ובדיקה קשה לייעץ יש אפשרות של הקצעת שרשים או ניתוח אבל כמובן שצריך להתאים את הטיפול לפי הממצאים בפה ממליצה להתייעץ שוב עם פריודונט/ית

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים