משחת שיניים איזה כדאי

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/02/2022 | 20:49 | מאת: אילנה

שלום רב איזה משחת שיניים את ממליצה לבריאות החניכיים ולבריאות השיניים כולל נגד עששת ונגד אבנית, האם משחה רגילה (קולוגט, מרידול וכו') או משחה טבעית שקונים בבית טבע בתוספת עץ התה? אודה מאוד על מה את ממליצה.

סוג משחת השיניים פחות חשוב מטכניקת הצחצוח - יש להקפיד על צחצוח יעיל של כל משטחי השן כולל שימוש באביזרים לנקוי בין השיניים - הסילוק המכני של החיידקים חשוב לבריאות החניכיים - לא המשחה. פלואוריד חשוב למניעת עששת, קיים ברב משחות השיניים. לסיכום - כל משחה טובה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים