דלקת בין החניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

30/12/2021 | 13:19 | מאת: שירי

שלום כבר 12 שנים שיש לי דלקת חניכיים חוזרת בין החניכיים של של 46 לשן משמאלה עקב דחיסת מזון ורווח. המקום כואב לי. לאחרונה הייתי אצל שיננית טובה ושאלתי אותה אם אולי צריך הקצאת שורשים. היא אמרה שלא. האם אפשר ברוב המקרים לסמוך על שיננית שתדע שאין לי כיסים ואין מקום להקצעת שורשים? ובמידה ובאמת אי אפשר לעשות הקצעת שורשים אז זה אומר שגם הזרקת חומר אנטיפסטי או אפליקציה לא אפשריים או רלוונטים במצב שלי? תודה רבה

במידה וקיימת סתימה לקויה ודחיסת מזון חובה קודם כל לתקן את נקודת המגע ולאחר מכן לטפל בנזק שדחיסת המזון יצרה - כל עוד קיימת דחיסת מזון לא יעזור כל טיפול של החדרת חומרים נלווים לאיזור

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים