בעיית חניכיים -ריח טעם רע

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/12/2021 | 15:38 | מאת: גל

לחברתי יש בן זוג חדש ולאחר כל פעם שהם מתנשקים יש לה ריח רע על השפתיים ( היא מאד מקפידה על הגיינת פה ) ככל הנראה מדובר בחיידקים מחלל הפה של בן הזוג שעוברים אליה. לא תמיד אנשים מודעים לריח פה או לבעיית חניכיים... במצב כזה אם גם לו נותר רוק על השפתיים הוא אמור גם להריח ולהיות מודע לבעייה ? יכול להיות שקיימת שם מחלת חניכיים ?

במידה וקיימים חיידקים הגורמים למחלת חניכיים אכן הם נמצאים ברוק ולאחר נשיקה עוברים לבן הזוג רצוי מאד להיבדק ולקבל טיפול בהתאם

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים