יציבות שתלים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/12/2021 | 11:28 | מאת: ליאל

כאשר הרופאה רושמת יציבות השתלים ++ לאחר התקנתם, למה הכוונה? איך מערכים יציבות ? האם זה הכי טוב שאפשר? (כלומר כמה + אפשר שיהיו ?) והאם בכלל ניתן לדעת את יציבות השתלים בו ביום שהותקנו ? האם לא צריך לחכות קצת שיתאחו עם העצם ?

יש מכשיר שבודק יציבות של שתלים ונותן קריאה מספרית, הסימון של מספר הפלוסים לא מוכר לי- שאל את הרופאה, אולי זה קוד אישי שהיא משתמשת בו. לשתל אכן צריכה להיות יציבות ראשונית כבר בהתקנה שלו. לפעמים עושים העמסה מיידית, לפעמים ממתינים לקליטת השתל ומעמיסים רק כעבור מספר חודשים. זה תלוי מקרה ותלוי החלטת הרופא המטפל

11/12/2021 | 23:38 | מאת: ליאל

האם המכשיר הזה מתאים לכלל השתלים כלומר לכל החברות ? או שלכל חברה יש מכשיר שמתאים לשתלים שלה ? הרופאה שלי לא השתמשה בשום מכשיר האם ניתן להעריף יציבות ללא המכשיר ?

19/12/2021 | 01:21 | מאת: ליאל

תודה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים