טיפול במשולש שחור בין שיניים טוחנות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/12/2021 | 03:37 | מאת: יעקב

נוצר לי משולש שחור בגלל שחזורים לא טובים שבסוף תוקנו אבל המשולש נשאר ומצריך ניקוי עם מברשת בין שינית , אני שם מעט גל קרוסודיל ומשפשף שם באיזור המשולש בין בשיניים להחדיר את החומר , האם זה בעייתי להשתמש באן קבוע יומיומי עם קרוסודדיל גל , ואם כן אז מה ההמלצה לחומר שניתן להשתמש באופן יומיומי עם מברשת בין שינית למנוע מחלת חניכיים

ישנה חשיבות לסילוק הרובד באמצעות המברשת הבין-שינית אין צורך בשימוש בחומרים נוספים אין להשתמש בג'ל קורסודיל למשך יותר מעשרה ימים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים