כאבים בחניכיים ושריפה אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/12/2021 | 01:22 | מאת: ייקובי

עשו לי השחזה בין המלתעה לטוחנת כחלק מיישור שיניים כןשל , נשאר רווח שגרם לדחיסת מזון ודלקת בסוף סגרו את הרווח עם קומפוזיט ועשו לי ניקוי אבנית שם , יש נקודת מגע אבל בלעיסה יש הרגשה כאילו משהו נתקע בין השיניים אני לא רואה שאריות אבל צריך להעבחר לוט דנטלי עמוק עמוק בכדי לקבל הקלה וזה מלוה בשריפה שזה לתחושתי מהחניכיים , האם הדחיסה יכולה להיגרם מכיס שאליו נדחס שאריות של מזון ,ולאו דווקא מרווח בין השיניים שכרגע הוא סגור ואיך ניתן לפתור זאת ?

יתכן שדחיסת המזון גרמה לאיבוד עצם תומכת בשיניים. יש לבצע צילום סטטוס ולהיבדק על ידי מומחה/ית למחלות חניכיים על מנת לאבחן ולטפל בבעיה- חשוב מאד!

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים