רגישות בשיניים מנסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/11/2021 | 13:07 | מאת: י ע ס

רציתי לדעת האם החומר איטום שעושים רופאי השיניים יכול להיות יעיל כנגד הרגישות הנובעת מנסיגת חניכיים , והאם במידה ועושים אחכ פרוצדןרה כירורגית כמו מתיחת חניכיים או השתלת חניכיים אז עצם העובדה שיש חומר איטום על השן יכול להזיק ולפגוע בהליך . או שצריך ליישע את הרופא כדי שיוריד את החומר איטום ?

אם יש רגישות לקור אפשר להשתמש שטיפות פלואוריד יומיומיות או בג'ל פלואוריד או בלכה המכילה פלואוריד. אם מדובר על סתימה בצוואר השן אכן היא תפריע להשתלת חניכיים - רופא יראה את זה בעצמו

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים