שאלה על ניתוח פין הול להורדת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/07/2021 | 19:58 | מאת: יעקובי

ראיתי רופא שמציע את הניתוח הזה כהצערת חניכיים למבוגר שסובל מרגישות בגלל נסיגת חניכיים שהתרחשה עם הגיל. מבדיקה שעשיתי מסתבר שהוא לא פריודונט אלא רופא כללי. רציתי לדעת מה הסיכוי הצלחה של ניתוח כזה באמת ? כי מפרסמים 90 אחוז. והאם יש סיכונים מהותיים בניתוח כזה שנחשב פחות פולשני מהשתלת חניכיים

טכניקת PIN HOLE היא רק אחת הטכניקות לכיסוי שרשי שיניים חשופים. ממליצה לפנות לרופא/ת חניכיים מומחה/ית על מנת לאבחן את הבעיה ולהתאים טכניקה לטיפול בבעיה - עלול להיגרם נזק בידיים לא מיומנות שיכול להתבטא בזיהום, נסיגת חניכיים חמורה יותר, הפרעה אסתטית וכו

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים