חניכיים ואוסטאופורוזיס וכמה שאלות

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/06/2021 | 18:39 | מאת: דן

שלום רב אני נכה בן 75 . וכתבת לי "בצילום נראית העצם התומכת בשיניים - ביחס לגילך מצבך טוב מאד." להלן קישור לצילום:https://ibb.co/KWGPQ1m. 1) לשם מה רופאה מומחית שלחה לצילום לפני שמגיע אליה =להקצאות??לא לניתוחים 2)יש לי אוסטאופורוזיס 6- בחוליות גב ומעטה 2- בזרועות לפי דבריך =מבין שבעצמות הלסת אין אוסטאופורוזיס כלל ???? והעצם שם צפופה ותקינה לגמרי .????! האם כך? 3)האם בגלל שמפעיל הרבה את השיניים = אוכל הכל חי !!טבעוני (ועל הגב אין לחץ.)יושב. 4)קצת הסבר מה יקרה אם אתחיל טיפול פורטאו?מתלבט. 5)יש לי כיסים רבים בעומק 4-6 . לעתים רחוקות אוכל חם מאד .(מרק, ביס ת"א חם וכ"ו) ושאוכל חם מרגיש כאילו החניכיים"נמסות" וצריך לחכות קצת להמשך האוכל, אחרת מרגיש כאילו השיניים "רופפות." וכל לעיסה כאילו "מזיזה " אותם .למה זה? תודה רבה ה לכל התשובות .

ממליצה מאד לגשת לבדיקת מומחה/ית למחלות חניכיים - בדיקת חניכיים על ידי מומחה תוכל לספק מידע חיוני כדי לתת מענה לשאלות החשובות שלך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים