נסיגת חניכיים ורגישות אחרי הפעלת כוח אורטודנטי לסיבוב השן

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/06/2021 | 19:43 | מאת: יעקובי

לאחר יישור שיניים וסיבוב השן הזזתה ויצירת רווח בין השיניים , החניכיים החיצוניים שעוטפים בין השיניים בצד החיצוני נסוגו למעלה לקו החניכיים , בעוד החניכיים בפנים נשארו , משמע שברגע שיסגרו את הרווח יהיה פס חניכיים בין השיניים ולא שפיץ כמו שצריך להיות . יש גם רגישות באזור . https://postimg.cc/21FVt2c0 האם זוהי תופעה מוכרת ומסתדרת לאחר שמסיימים טיפול אורטודנטי , או שמדובר בנסיגה בלתי הפיכה ואז מה האופציות הטיפוליות אם בכלל יש?

תגשי לבדיקת מומחה למחלות חניכיים - ללא בדיקה בלתי אפשרי לחוות דיעה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים