החזרת חניכיים שנסוגו

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/06/2021 | 14:31 | מאת: רחלי

שלום. אני בת 53 כל הפה שלי כתרים שהותקנו לפני כ15 שנה. ( מלבד 6 שניים שלי בחלק הקדמי התחתון של הפה). בימים אלה אני מחפשת רופא להחלפה של כל הכתרים אבל הבעיה שהכי מציקה לי היא נסיגה של חניכיים בכל הפה. רופא מסויים אמר לי כי ניתן להחזיר את החניכיים למקומן באופן הזה: הוצאת כל הכתרים והחלפתם בכתרים קצרים!!!!!!! להשאר כך במשך שנה !!!!!ורק אחרי שנה לעשות כתרים ארוכים. האם זה נכון? תשובתך מאוד חשובה לי. תודה רבה

אם הכתרים לקויים יש להסיר אותם, להתקין כתרים זמניים ואז לשקול אם יש צורך בניתוח חניכיים לפני התקנת הכתרים הקבועים. ממליצה לפנות למומחה לשיקום הפה בשאלה ששאלת אותי

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים