ניקוי אצל פריודונט

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

05/08/2015 | 15:50 | מאת: ספיר

שלום, הייתי בביקור ייעוץ אצל פריודונטית עקב בעיות חניכיים. היא רשמה לי מספר אביזרים ומברשות לקנות מבית מרקחת ולהשתמש בהם על בסיס יומי בבית, כמו כן היא קבעה לי תור ל3 ניקויים אצלה ולאחר מכן תבחן האפשרות לניתוח אם אצטרך. הניקוי אצלה עולה 850 ש"ח, השאלה שלי אם יש הבדל בין הניקוי שלה לניקוי שעושה רופא שיניים? כי אני יודעת שדבר כזה לא אמור לעלות על ה300 ש"ח ואם זה אותו הדבר אעדיף לעשות את הניקויים אצל רופא שיניים... אשמח לתשובה:) אגב הניקוי הוא עם הרדמה מקומית לפי מה שהיא ציינה, ז"א ניקוי עמוק

16/08/2015 | 15:10 | מאת: ד"ר אלון סבאון

חד משמעית שיש הבדל. אם קיבלת המלצה לטיפול ע"י רופאת החניכיים כנראה שיש לך מחלת חניכיים וצריך לטפל. החסכון יעלה לך יקר יותר בהמשך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים