מחלת חניכיים דימום ספונטני

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/03/2021 | 07:41 | מאת: אבי

מזה 5 חודשים אני סובל מריח רע ודימום ספונטני בעיקר בבוקר כשאני קם אני יורק דם נעשו לי בדיקות ct כדי לשלול סיבות אחרות לדימום עשיתי הקצעת שורשים אצל שיננית שעובדת אצל פריודנט ועדיין אני ממשיך לדמם אגב לפעמים אני מדמם ולא יודע בדיוק מאיפה

אם אתה נמצא בטיפול פריודונט כדאי לפנות אליו לבדיקה חוזרת - יתכן שהטיפול שקיבלת הוא רק שלב בדרך וצריך התערבות נוספת. בכל מקרה חשוב לבצע צחצוח שיניים קפדני וניקוי יומיומי בין השיניים - את השאר יספר לך הפריודונט שיבדוק אותך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים