פצע לאחר ניתוח ציסטה , עשיתי ניתוח לכריתת השורש ציסטה בבית חולים,

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/03/2021 | 18:09 | מאת: חיים

ברצוני לשאול שאלה בבקשה לגבי ציסטה , היה לי ציסטה והמליצו לי הרופאים בבית חולים שאני צריך להוציא אותה בעזרת ניתוח חנייכים עשיתי בבית חולים הכרמל , בחיפה . לאחר הניתוח הקפדתי לבוא לבקורת לאחר ניתוח כל שבועיים , הרופא שעישתה ניתוח התרשלה בכך שהיא השאירה לי שתי חורים קטנים שבהם היו יוצאים טיפה דימום והם מתחילים להיסגר ממש לאט , רופא אחר בא לסייע לי בביקורת וטוען , שיש פצע לא שטחי וחורים שנמצאים חייבים להיסגר באופן מלא ,חוששני שמתחיל להיות דלקת , הייתי במשך שבועיים על אנטי ביוטקה , והרופא המליץ לי להמשיך לעשות שטיפות עד ביקורת הבא , האם עליי לעשות משהו אם זה , או להיות סבלני לריפויי, תודה בברכה חיים

ממליצה ללכת לביקורת נוספת.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים