רגישות יתר בשורשי השיניים לאחר הקצעת שורשים למי שסובלת מהיעדר רוק ויו

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/02/2021 | 11:42 | מאת: דנה

שלום לדר עלי לעשות הקצעת שורשים ויש לי פה יבש והיעדר רוק וכל הזמן טעם חמוץ בפה שמכאיב לשיניים והם נהיו מחוספסות זזו קצת שאלתי היא מה אעשה לגבי הרגישות אחרי טיפול ההקצעה החומציות תכאיב לשורשים האם ניתן למרוח במשהו או מה הפתרון סותרי חומצה לא עוזרים היעדר הרוק הורס לי את העיכול גם כן בתודה מראש

על מנת להגן על השיניים מפני חומציות יתר חשוב לבצע פלואורידציה באמצעות שטיפות יומיומיות המכילות פלואוריד, ובאמצעות פלואורידציה מקצועית על ידי שיננית או רופא שיניים. לגבי יובש הפה ניתן לפנות לייעוץ מומחה לרפואת הפה או כירורג פה ולסת המתמחה בבלוטות הרוק . חשוב לאבחן את הסיבה ליובש הפה ובהתאם לסייע לך. ניתן לפנות גם דרך קופת החולים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים