כאבי חניכיים עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/01/2021 | 15:28 | מאת: אבי

שלום רב, מזה כשבועיים סובל מכאבי חניכיים ניתנה אנטיביוטיקה שעזרה באופן חלקי. לפני שנה וקצת עברתי הקצעת שורשים וכמו כן עקירה של השיניים טוחנות. הומלץ לי לעבור עקירה נוספת וכן הקצאת שורשים בשנית. האם ישנו פתרון אחר עבורי?

25/01/2021 | 15:29 | מאת: אבי

מצורפת תמונה

לא ניתן לצפות בתמונה שצורפה

על מנת להבריא את החניכיים נדרשת תחזוקה כל שלושה חודשים. אם בוצעה הקצעת שרשים ולא התקבל רפוי מלא יתכן שקיים צורך בביצוע ניתוחי חניכיים. נדרשת בדיקה על ידי מומחה למחלות חניכיים על מנת להגיע לאבחנה ותכנית טיפול מתאימה

25/01/2021 | 15:57 | מאת: אבי

תודה רבה לך. ניסיתי לצרף בשנית את התמונה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים