הקצעת שורשים משמאל לשן 46

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/01/2021 | 22:36 | מאת: שירי

שלום, יש לי דלקת חניכיים בין שן 46 לשן משמאלה. הכאב בחלק שיותר קרוב לשן משמאלה. הדלקת היא כבר כמה שנים. איו בעיה בשיניים ליד. ניסיתי אנטיביוטיקה, שיננית וקורידול אך המקום לעיתים כואב ויש קצת נסיגת חניכיים קלה בשן 46. לצערי רופא השיניים לא אמר לי בכל השנים ללכת למומחה חניכיים וחשבתי שאין יותר מה לעשות, כי גם הלכתי לעוד רופא שיניים רגיל והבנתי שעליי לסבול את הכאב הזה תמיד ושהם לא יודעים למה זה לא עובר. עשיתי גם צילום סטטוס ולא מצאו את גורם הבעיה. האם הקצעת שורשים תוכל לעזור במצב הזה? מעולם לא הציעו לי את זה, אך קראתי על זה ברשת. וכמה זמן בערך הטיפול לוקח אם מתמקדים רק באזור שבין שן 46 לשן משמאלה? כי תהיתי האם אוכל לעמוד בכאב ולעשות את זה בלי זריקת הרדמה. תודה מראש

אין סיבה שתסבלי מדלקת כרונית - יש טיפול וחשוב שתקבלי אבחנה נכונה ובהתאם טיפול מתאים. ממליצה לגשת למומחה/ית למחלות חניכיים לבדיקה וייעוץ. הפתרון הוא לא בהכרח הקצעת שרשים- לגבי האילחוש המקומי זה לא שיקול

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים