נסיגת חניכיים מעל הניב

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/12/2020 | 12:22 | מאת: ליטל

שלום , בת 36 יש לי נסיגת חניכיים מעל שן אחת (מעל הניב העליון בצד שמאל) הדבר גורם לי לרגישות מוגברת במגע של חום וקור ולפעמים לכאבים. יש לציין שהנסיגה היא מעל שן אחת בלבד. הייתי אצל רופא חניכים שהמליץ על ניתוח חניכיים. רציתי לשאול האם לאחר הניתוח אני אראה את האיזור שכרגע חשוף מכוסה ? האם נשארות צלקות ? האם זה תהליך כואב ? והאם מומלץ לעשות אותו ? והאםמיש סיכונים בניתוח כזה לשיניים עצמם או לרקמות הסמוכות ? תודה :)

תוצאות הניתוח אמורות להיות כסוי מלא של השרש החשוף כמובן בתלות בחומרת נסיגת החניכיים והעצם סביב השן. התוצאות המתקבלות יפות, טכניקות מתקדמות לא ישאירו צלקות. מומלץ מאד

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים