דימום למרות טיפול קפדני

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/12/2020 | 23:03 | מאת: אור

שלום עשיתי הקצעת שורשים לפני ארבע שנים ומאז אני משתמש בסילונית בחוט דנטלי ואין לי דימומים בנוסף אני עושה ניקוי אבנית כל שלושה חודשים, לפני שנה ירדתי לתדירות של חצי שנה כבר שבועיים שמופיע לי דימום מדי פעם, ריח קצת לא נעים. הייתי שבוע בחו"ל ולא השתמשתי בסילונית. מה יכול להיות הגורם הראשון שתמליצי לבחון לאור כל אלו? תודה

1. רצוי להגיע לבדיקת מומחה למחלות חניכים 2. תדירות הטיפולים היתה כל שלושה חודשים והיא תדירות נכונה כדאי לחזור לתכיפות כזו של תחזוקה 3. סילונית הוא מכשיר לסילוק שאריות מזון ולא יעיל בכלל לסילוק חיידקי הרובד שגורמים לדלקת חניכיים - ממליצה על שימוש במברשת שיניים חשמלית ואביזרים לסילוק רובד בין-שיני - באמצעות מברשות בין-שיניות או קיסמים דנטלים

25/12/2020 | 15:16 | מאת: אור

תודה רבה תשובה מחכימה!

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים