טיפול שיננית עכשיו שעדיף להמתין?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/12/2020 | 13:25 | מאת: שירי

שלום, האם ניתן לעשות טיפול שיננית עכשיו כשאר יש לי המוגלובין 9.8, ברזל 16 ומחסני ברזל מתחת ל 8? טרנספרין 550. סטורציה של טרנספרין 2 אחוזים. פלטלטס 504. לימפוציטיס 60. ניטרופילס 31 אחוזים. המטוקריט 34. MCV-Mean Cell Volume 72 וכל שאר הערכים ההמוטולוגים תקינים. או שהאם עדיף להמתין שערכי ההמוגלובין יעלו אם בעזרת עירוי או תוספים? יש גם אסתמה בינונית שמטופלת ברקע. תודה מראש

א. עדיף להמתין עד להמוגלובין מעל 10 ב. עם רקע סיסטמי כזה עדיף לטפל במרפאות לחולים סיסטמים - קיימים במרכזים רפואיים כמו איכילוב, תל השומר בילינסון ועוד

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים