נסיגת חניכיים מעל שן אחת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/12/2020 | 17:58 | מאת: יעל

שלום! האם נסיגת חניכיים מעל שן אחת בפה (שן 16) מצריכה חוות דעת של פריודונט, או ניתן להסתפק ברופא שיניים כללי? השיננית הסבה את תשומת ליבי לכך, וזה בהחלט בולט לעין. אשמח גם לדעת האם רצוי מעל גיל 40 לגשת לבדיקת פריודונט, גם אם אין בעיות גדולות בחניכיים.

בהחלט מומלץ בגיל 40 נפוצה מאד מחלת חניכיים - מומחה למחלות חניכיים יוכל לאבחן, להתוות טיפול מתאים או להנחות כיצד למנוע פגיעה בחניכיים - במיוחד לאור העובדה שכבר קיימת נסיגת חניכיים במוקד מסויים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים