נסיגת חניכיים- PST

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/11/2020 | 16:26 | מאת: עידן

שלום רב, כבר כמה שנים סובל מנסיגת חניכיים, ולאחרונה נאמר לי ע"י רופא השיניים שהגיע הזמן, וכבר לא ניתן לדחות, ביקור אצל פריודונט. בדקתי מעט באינטרנט וראיתי שרוב המקומות כאשר נדרש טיפול מבצעים ניתוח זעיר, ע"י שימוש בשתל מהחך. ראיתי שיש מספר מועט של רופאים בארץ שמבצעים שיטה זעיר פולשנית, Pinhole Surgical Technique, האם היא מבוססת? מה הדעות לגביה? מדוע מבוצעת ע"י מיעוט של המיעוט בארץ?

הטכניקה מוכרת בהחלט אך פחות פרדיקטבילית מהטכניקה של נטילת שתל חניכיים מהחיך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים