ציחצוח מתי וחומר משחה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/08/2020 | 18:28 | מאת: דן

שלום רב האם לחכות לצחצח שיניים אחרי הארוחה הראשונה בבוקר ? שלצערי מתעקבת לפעמים ל-1300 או עדיף לצחצח בכ"ז -0900 - 1000 למרות שלא שאכלתי כלום ?ואם לא מתאפשר לוותר על הציחצוח בצהריים . (בן 72 כל השיניים שלי ! רק סתימה אחת )נסיגת חניכיים איטית מטפל שיננית . 2)האם משחה המכילה דלמופינול תעשה נפלאות לחניכיים ?או כל משחה לחניכיים תעזור כמוהה . תודה

כל משחת שיניים טובה לצחצוח השיניים. מטרת הצחצוח היא סילוק חיידקי הרובד לכן אין קשר לארוחות. ממליצה לצחצח שיניים בבוקר ובערב ללא קשר לזמני הארוחה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים