יש לי שני שתלים בלסת תחתונה ויד שם נסיגת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

16/08/2020 | 07:26 | מאת: חנה

באותה לסת אני צריכה עוד שלושה שתלים לצורך הענייןצריך קודם לטפל בנסיגה אגב השתילם טובים ואין כאבים הרופא אמר שאפשר להשאיר את המצב ככה מה עושים האים אני עלולה לאבד בהמשך את השתלים בגלל הנסיגה תודה תודהוכמובן גם מבחינה אסטיתית זנ לא נראה טוב

צריך לעקוב אחרי השנויים בחניכיים סביב השתלים, לצחצח שיניים וללכת לטיפול שיננית. לא בהכרח קיימת סכנת איבוד השתלים. צריך לבדוק קלינית את המצב בפה ולכן ממליצה לגשת למומחה למחלות חניכיים בעניין זה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים