האם נסיגת חניכיים חייב לטפל במיידי?

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/08/2020 | 15:10 | מאת: שירן ל.

השיננית אמרה לי שיש לי נסיגת חניכיים ושעם הזמן אם לא מטפלים בזה יפלו השיניים.. אני בת 31

מחלת חניכיים אינה כואבת בדרך כלל, יש סימנים אחרים כגון דימום, נפיחות, נסיגת חניכיים וכו. אם השיננית זיהתה בעיית חניכיים חשוב לגשת למומחה למחלות חניכיים עם צילום סטטוס על מנת לאבחן את חומרת מחלת החניכיים ואת המתווה המתאים לטיפול. אכן, אם מחלת חניכיים לא מטופלת לאורך זמן עלולים להגיע לאובדן שיניים. רופא מומחה למחלות חניכיים יקבע את הצורך והדחיפות בטיפול

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים