לימודי שיננית- חייבת תשובה דחוף

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

06/09/2008 | 21:59 | מאת: מיכל

שלום ! אני רוצה ללמוד שיננית בירושלים בהדסה עין כרם: הדרישות לקבלה ללימודים היא בגרות מלאה ומבחן פסיכוטכני-עלות המבחן ודמי הרשמה היא כ1200 ש"ח , רציתי לשאול אם מישהו עבר את המבחן הפסיכוטכני הזה באדם ומילא , כמה תלמידים מקבלים לאחר המבחן הזה? האם כדאי להוציא 1200 ש"ח , כלומר כמה תלמידים מקבלים ללימודים מתוך כמה שבאים להירשם? איזה שאלות שואלים במבחן? אודה לתשובה ועזרה לעבור את המבחן הזה........................

11/09/2008 | 23:13 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מיכל שלום אין לי אפשרות לתת תשובה על שאלתך. אנחנו לא הכתובת לכך.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים